Kom på Security Meetup med Netic

På et to-timers 1:1 Security Meetup med en af Netics security-arkitekter, fortæller du om din virksomheds udfordringer på It-sikkerhed og om jeres ønsker og behov vedrørende sikkerhed for fremtiden.

Meetup'et er for dig, der er beslutningstager vedrørende It-sikkerhed i din organisation.

Fra krav til eksekvering - gør din sikkerhed målbar

I mange virksomheder træffes beslutningerne om sikkerhedsinvesteringer på et uoplyst grundlag. Undervejs på mødet vil vi lægge planerne for, hvordan jeres sikkerhedsarbejde kan gøres målbart og veldokumenteret.

Dette arbejde inkluderer udarbejdelse af en sikkerhedsmodenhedsvurdering, samt et efterfølgende Security Roadmap. Det er det arbejde, vi vil lægge grundstenene til på vores Security Meetup.

Det får du

Efter et Security Meetup med Netic får du en rapport med Netics anbefalinger til jeres videre arbejde. Den kan du enten tage som den er - eller lade den udgøre fundamentet for det videre samarbejde mellem os.

Udfyld formularen her til højre, og vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt for vores Security Meetup.

"Netic er meget åbne omkring deres fremgang. De opererer på samme bølgelængde, som vi selv gør, og det var tydeligt, de havde erfaring med netop det, vi havde brug for. Og vi kunne gå i gang med det samme. Det var afgørende" - Gitte Melph, Informationssikkerhedschef, Aalborg Universitet