Kubernetes Arkitektur Sparring med Netic

Claus, Kim og Kasper

I løbet af to-timers Kubernetes Arkitektur Sparring med en af Netics applikations-arkitekter, fortæller du om din virksomheds applikationslandskab og om jeres ønsker og behov for den fremtidige drift og vedligeholdelse af jeres applikationer.

Undervejs på mødet tegner vi på tavlen, og skaber den rigtige arkitektur for jer. Det skærper idéerne og giver det rette indblik i Kubernetes-mulighederne for netop jeres virksomhed.

Rancher

Fra idé til arkitektur - digital transformation med faglig ballast

Uanset om jeres applikation allerede er i drift på virtuelle servere, eller om I allerede er i gang med containerisering af applikationen, er der en række arkitekturvalg, der vil gøre transitionen lettere. Dem gennemgår vi sammen, og tegner i fællesskab konturerne af jeres fremtidige Kubernetes-landskab.

Det får du

Efter en Kubernetes Arkitektur Sparring med Netic får du en rapport med Netics anbefalinger. Den kan du enten tage som den er - eller lade den udgøre udgangspunktet for det videre samarbejde mellem os.

Udfyld formularen her til højre, og vi vil kontakte dig for at aftale et tidspunkt for vores Kubernetes Arkitektur Sparring.